»»Nieuw, nieuw en nog eens nieuw

Nieuw, nieuw en nog eens nieuw

Kwaliteit

Maré-didakt staat voor kwaliteit, degelijkheid en service. Zo staan wij, gelukkig, al jaren bekend. Sinds dit jaar zijn wij ook nog eens erg vernieuwend en innovatief! Er gaat geen week voorbij zonder een paar gave vernieuwingen. Een kleine greep uit de vernieuwing:

 

Nieuwe categorieën

Af en toe voegen wij complete, nieuwe categorieën toe, omdat wij vinden dat deze echt thuis horen op de site van Maré-didakt. Deze week hebben we bijvoorbeeld de categorie ‘Kickboksen’ toegevoegd! Kickboksen is natuurlijk geen nieuwe sport, maar wel erg in trek in het onderwijs en in de therapie! Om deze reden heeft deze sport een categorie in ons rijtje sporten verdiend.

 

 

Vernieuwde categorieën

Alle categorieën blijven vernieuwen. Wij zijn continu op zoek naar producten die passen bij Maré-didakt en waar vraag naar is vanuit onze klanten. Als u nou een idee heeft voor onze site, laat het ons weten!

 

 

 

 

Hulp nodig?

Lukt het niet om een bestelling te plaatsen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem gerust even contact met ons op via mail (info@mare-didakt.nl) telefoon: 038-466 02 16 of WhatsApp: 06-16806908

2019-09-29T20:23:59+02:0029 september, 2019|