»»Alleen bij Maré-didakt

Alleen bij Maré-didakt

DodgeDisc

Alleen bij Maré-didakt! Wij hebben de ‘DodgeDisc‘ ontwikkeld! Trefballen en frisbeeën hebben wij gecombineerd in één gaaf, uitdagend en veilig product. Maak kennis met de ‘DodgeDisc‘. Deze frisbee is speciaal ontwikkeld om op een veilige manier tegen je aan te kunnen krijgen, zonder dat dit pijn doet. De DodgeDisc is dus geschikt voor het spel trefbal, maar ook uitermate geschikt om de basis van het frisbeeën mee aan te leren. Daarnaast kan de frisbee worden gebruikt als target bij Archery Tag, dit wordt dan als het ware kleiduifschieten! Wij hebben de DodgeDisc is vijf kleuren en twee maten. Gebruik de kleine DodgeDisc voor meer vaart en snelheid en de grote DodgeDisc voor meer raakvlak! Ontvang nu tijdelijk een set van 10 GRATIS Maré-didakt lintjes bij aanschaf van een DodgeDisc set!

 

 

 

 

 

Partijlinten klittenband

Nergens anders zijn er zo veel verschillende varianten lintjes verkrijgbaar. Zo ontwikkelde Maré-didakt inmiddels meer dan 15 jaar geleden al de partijlinten met klittenband. Dit jaar hebben wij deze lintjes verder doorontwikkeld en hebben we het assortiment met maar liefst 7 kleuren uitgebreid waardoor we nu 11(!) kleuren lintjes kunnen leveren uit eigen voorraad! Benieuwd? Check dan snel het product op onze site!

 

 

 

 

 

Partijlinten BO en VO

Omdat niet iedereen even groot is hebben wij de partijlinten nu in twee verschillende maten. Hierin zijn wij uniek! Wij verkopen lintjes van 126 en 108 cm! Ook deze hebben we in 11 prachtige, felle kleuren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals al eerder in voorgaande berichten vermeld kan het altijd zo zijn dat je naar een product op zoek bent en het niet kunt vinden op onze site. Hiervoor hebben wij whatsapp, kan je ons altijd bellen en zijn we goed bereikbaar via de mail! Stel dus direct je vraag zodat wij je verder kunnen helpen!

2020-03-09T15:53:49+02:009 maart, 2020|